FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bacania Veche a deschis un "charity shop" in Pipera

Bacania Veche a deschis un "charity shop" in Pipera

Marius Tudosiei, proprietarul Bacania Veche, a inaugurat cel de-al doilea magazin al sau pe Strada Fabrica de Glucoza, in cartierul Pipera din Bucuresti. Magazinul pentru deschiderea caruia a colaborat cu Asociatia Hospice Casa Sperantei este un charity shop, o parte din incasarile realizate in Bacanie fiind redirectionate catre Asociatia Hospice.

“Bacania Veche - The Charity Shop are un model simplu, poate cel mai simplu dintre toate: o parte din incasarile zilnice se duc direct in contul Hospice. E contributia mea – si indirect a voastra – catre o cauza cu impact major: constructia unui spital in care bonavii sa aiba parte de demnitatea ultimelor zile”, scrie Marius Tudosiei pe blogul sau.

La fel ca magazinul de pe Bulevardul Barbu Vacarescu, magazinul va avea atat alimente ambalate cat si mancare preparata. Spre deosebire de primul magazin, Bacania Veche – The Charity Shop va oferi posibilitatea servirii preparatelor pregatite in interiorul magazinului.  De meniu, care va fi diferit in fiecare zi a saptamanii, se ocupa Ioana Munteanu-Stratan, bucatar de profesie si fost editor al revistei Good Food.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content