FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Axel Hluchy, noul director general al Metro Cash&Carry Germania

Axel Hluchy, noul director general al Metro Cash&Carry Germania

Metro Group l-a numit pe Axel Hluchy,  in functia de director general al Metro Cash&Carry Germania incepand cu 1 aprilie, anunta Planet Retail.

 Aceasta pozitie a fost ocupata de Dominique Minnaert, care a solicitat o schimbare de pozitie din motive de sanatate. Minnaert va coordona acum extinderea internationala a activitatilor cu ridicata la Metro Group.

De ceva timp, divizia de en-gros Metro Group in Germania a intampinat dificultati. Piata germana saturata si cu preturi competitive ramane un teritoriu dificil pentru operatorii cash&carry. Reteaua en-gros Metro a inregistrat o scadere neta de 3.3% in anul fiscal 2013 comparativ cu anul precedent, datorita vanzarilor mai  slabe ale produselor nealimentare.

Olaf Koch, CEO-ul companiei, considera ca Metro a numit un executiv de en-gros cu experienta si de succes, care a condus business-ul cash&carry al companiei “catre succes intr-o tara in crestere si intr-o piata matura”.

Axel Hluchy s-au alaturat Metro Group in 1997 si este in prezent director general al retelei  Makro Cash&Carry Cehia si Metro Cash&Carry Slovacia. Anterior, el a condus afaceri in Ucraina si, de asemenea, a lucrat in Bulgaria ca director financiar.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content