FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Avicarvil deschide o noua linie de retail prin magazinele La Provincia

Avicarvil deschide o noua linie de retail prin magazinele La Provincia

Avicarvil a inaugurat saptamana trecuta primul magazin din noua retea de retail La Provincia. “Am optat ca primul magazin din reteaua La Provincia sa fie deschis la Babeni, Valcea, in regiunea fermelor de pui, pentru ca acolo este kilometrul 0 al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal”, declara Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil.

Magazinele La Provincia vor fi aprovizionate zilnic cu carne proaspata de pui, porc, vita si oaie, din productia proprie. “Am investit in proiecte de furajare si in modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust «altfel». In tara noastra inca exista obiceiul ca oamenii sa cumpere carne in functie de pret. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate ca romanii sa aleaga si dupa gust, evident noi mentinand acelasi nivel pret competitiv”, precizeaza Iustin Paraschiv.

Pentru dezvoltarea lantului La Provincia, compania a bugetat aproximativ 5 milioane de euro pentru identificarea si amenajarea spatiilor comerciale dupa un acelasi standard calitativ, la nivelul intregii tari. “Nu excludem in extinderea noastra si posibilitatea francizarii, insa ne vom alege foarte atent partenerii. Dezvoltarea brandului La Provincia este una fireasca in contextul in care grupul nostru a ajuns sa fie integrat, avand toate componentele necesare: agricultura, productie de furaje, crestere de animale, abatorizare, procesare si retail”, mentioneaza Iustin Paraschiv.

Conceptul magazinelor La Provincia are in vedere o suprafata care poate ajunge pana la 150 de metri patrati. Pozitionarea acestora va avea in vedere principiul proximitatii, astfel ca oamenii sa aiba acces usor la o sursa zilnica de carne proaspata.

Avicarvil se afla in Judetul Valcea si a fost infiintata in 2008, cand omul de afaceri Iustin Paraschiv a preluat Divizia Agro de la Oltchim. Compania face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv care a incheiat 2011 cu o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro ?i are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading si retail. In Avicarvil lucreaza peste 700 de angajati, iar la nivelul grupului numarul acestora depaseste 2.000. Alte companii membre in grup sunt: Ana si Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup si Pajo Holding.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content