FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Aura Radulescu, Cora: "Lansam serviciul Drive la Lujerului"

Aura Radulescu, Cora: "Lansam serviciul Drive la Lujerului"

Reteaua Cora Romania va lansa in curand serviciul Cora Drive in hypermarketul sau din zona Lujerului din Bucuresti. Acesta permite clientilor magazinului sa comande online dintr-o selectie de cateva mii de produse, si ulterior sa-si ridice cumparaturile impachetate de la magazin, fara a iesi din masina.

„Am ales o lista de cateva mii de produse, atat branduri ale furnizorilor, cat si marci proprii Cora din raioanele food si non-food, inclusiv textile si electronice. Lista initiala de articole este inca in lucru”, a spus Aura Radulescu, Director Achizitii Food la Cora – Romania Hypermarche, in cadrul conferintei Progresiv „Retailology – Ideas in Action”, desfasurate intre 20-22 martie la Sinaia.

Directorul Cora a mai precizat ca, in scurt timp de la lansarea Cora Drive in Romania, serviciul va fi disponibil si in alte magazine din retea.

Drive este un seviciu lansat de Cora initial in Franta, in anul 2010, care permite clientilor sa comande online produse din hypermarketurile retelei si, ulterior, sa le ridice gata impachetate de la un magazin Cora la alegere. Preturile sunt aceleasi ca la raftul din magazin.
In Romania, Cora va fi prima retea de hypermarketuri care ofera un astfel de serviciu cumparatorilor sai.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content