FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan deschide primul magazin remodelat in urma achizitiei Real

Auchan deschide primul magazin remodelat in urma achizitiei Real

Auchan va deschide, maine, in centrul comercial Arcade Pallady din estul Bucurestiului, primul magazin remodelat din cele 20 de hypermarketuri Real preluate de la Metro. Investitia in remenajarea magazinului si promovarea redeschiderii s-a ridicat la circa 2 milioane de euro.

Hypermarketul are o suprafata de vanzare de 10.000 de metri patrati, 41 de case de marcat si o sortimentatie de peste 50.000 de produse. Dintre aestea, aproximativ 5.000 de articole sunt sub marcile proprii Auchan, fara a lua in calcul colectiile de imbracaminte.

„Transformarea a durat mai putin de trei saptamani si a constat, pe de o parte, in modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare, extinderea unor universuri comerciale, imbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi si adaptate de produse, la preturi permaenent mici si cu servicii utile pentru clienti”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Printre modificarile aduse de Auchan in magazin se numara extinderea raioanelor cu produse de sezon (flori, gradinarit, picnic), cele destinate copiilor si bebelusilor, parfumeria si ingrijirea personala, raionul de electronice, realizat ca un nou univers (Electro Auchan ), dar si universul animalier (hrana si accesorii pentru animalele de companie).

Totodata, spre deosebire de magazinul Real, care avea program non-stop, Auchan Pallady va fi deschis intre orele 08 – 22. Auchan va renunta cel mai probabil la programul non-stop si in cazul celorlalte doua hypermarketuri Real opera non-stop in Bucuresti – Vitan si Cotroceni – in conditiile in care reprezentantii companiei spun ca nu au luat inca o decizie, dar Auchan nu are o politica de operare a magazinelor in regim non-stop.

Noapte Alba, contraatacul Kaufland la deschiderea Auchan Pallady

Auchan Pallady este al 12-lea hypermarket sub brandul Auchan din Romania si al 740-lea hypermarket al francezilor la nivel mondial. Urmatoarele magazine care vor intra in proces de reamenajare sunt Brasov, Oradea si Vitan.

Deschiderea Auchan Pallady a fost semnalizata pe arterele din zona. Pe bulevardul Camil Ressu, care duce spre centrul comercial Arcade Pallady, au aparut insa si panourile concurentei care promoveaza o campanie de marketing gandita sa concureze deschiderea Auchan. Astfel, Kaufland a lansat Noapte Alba o actiune care va avea loc in aceasta noapte si propune reduceri de 50% la fructe si legume si ”preturi  incredibil de mici la carne si alte produse”.

Campania se va desfasura doar in magazinul de pe Soseaua Mihai Bravu, cel mai apropiat al retailerului german de Pallady. Kaufland Mihai Bravu este insa si mai aproape de Real Vitan, asa ca o actiune similara va fi repetata in aceasta toamna odata cu reamenajarea hypermarketului de catre Auchan.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content