FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan deschide primul magazin organic sub brandul Coeur de Nature

Auchan deschide primul magazin organic sub brandul Coeur de Nature

Retailerul francez Auchan a deschis astazi primul sau magazin sub conceptul organic Coeur de Nature, potrivit Planet Retail. Supermarketul, pozitionat in suburbia pariziana Brétigny-sur-Orge, are o suprafata de 1.000 mp si ofera o selectie de 13.000 SKU de produse organice si care nu dauneaza mediului inconjurator, dintre care 7.000 non-food.

Magazinul este structurat pe mai multe raioane, printre care o zona dedicata alimentelor pentru bebelusi, se gasesc si scutece reutilizabile, o “bucatarie“ cu obiecte din bambus sau sticla reciclata, dar si o parfumerie.

De asemenea, magazinul are o oferta de peste 300 SKU-uri produse vrac precum paste, zahar, ceai, cafea, muesli sau uleiuri. Cumparatorii pot achizitiona vrac si o selectie de produse pentru ingrijirea corpului, precum sampon si gel de dus, dar si detergent pudra, la preturi care pot fi chiar si cu 40% mai ieftine decat in varianta ambalata. Coeur de Nature este dotat si cu o zona de produse proaspete – patiserie, carne sau peste, branzeturi –, iar numarul de produse marca privata se ridica la 2.000.

Reprezentantii Auchan au declarat ca vor folosi acest nou concept drept “laborator pentru raionul de produse organice din reteaua lor de hypermarketuri”.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content