FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan deschide la Ploiesti primul magazin remodelat din acest an

Auchan deschide la Ploiesti primul magazin remodelat din acest an

Auchan a remodelat complet fostul hypermarket de la Ploiesti al retelei Real, urmand sa deschida, sambata, al optulea magazin din seria celor 20 de magazine Real si primul din acest an.

“Transformarea magazinului Real in Auchan a durat 10 zile si a constat in modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare, extinderea unor universuri comerciale, imbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor”, anunta retailerul francez.

Pe o suprafata de vanzare de 7.800 mp, hypermarketul Auchan Ploiesti ofera locuitorilor din zona o gama de 50.000 produse, dintre care 2.500 de articole sub marca privata. Hypermarketul Auchan Ploiesti este situat in centrul comercial Arcade Ploiesti, care dispune de o parcare de 824 de locuri.

Grupul francez Auchan este prezent in 13 tari si are 287.000 de angajati. Este organizat pe 5 mari divizii: hypermarketuri (709 magazine), supermarketuri (786 unitati comerciale), divizia imobiliara (342 centre comerciale Immochan), banca (Oney Banca Accord) si e-commerce, carora li se adauga alte activitati si directii de crestere.

Retailerul este prezent pe piata romaneasca din 2006, cand a deschis primul hypermarket Auchan, la Bucuresti, in cartierul Titan. In prezent, compania detine 31 de hypermarketuri cu o suprafata de vanzare de 252.000 de metri patrati si peste 10.000 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content