FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan deschide in Bucuresti cel mai mare magazin al sau din Europa de Est

Auchan deschide in Bucuresti cel mai mare magazin al sau din Europa de Est

Auchan deschide in Pallady Shopping Center cel mai mare hypermarket al sau din Europa de Est, cu o suprafata totala de 30.000 mp, din care peste 20.000 suprafata de vanzare, situat pe doua niveluri - parter si etajul unu. Gama de produse va fi si ea extinsa la 75.000 de articole.

"Este o mare bucurie pentru mine sa pot anunta deja deschiderea unui nou hypermarket Auchan in Romania, care reprezinta totodata un concept comercial unic pe piata, prin dimensiunile sale si prin gama de produse mult mai mare", a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

Pallady Shopping Center este localizat in sectorul trei, cel mai populat al capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 50.

Principalele ancore sunt Auchan si Decathlon - cu un magazin de 7.000 mp. Pe langa acestea, proiectul mai contine un magazin de bricolaj (de 15,000 mp), unul de mobila si decoratiuni (25,000 mp), precum si o galerie comerciala  cu peste 110 magazine ce insumeaza la randul sau 20,000 mp.

Astfel, suprafata comerciala totalizeaza peste 100,000 mp, iar constructia va incepe in curand, urmand ca primele magazine sa fie deschise in al 2-lea semestru al 2012.

Complexul comercial dispune de 3.000 de locuri de parcare, amplasate atat subteran cat si suprateran, pentru un acces cat mai usor cu masina.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content