FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan angajeaza 400 de persoane pentru hypermarketul din Drumul Taberei

Auchan angajeaza 400 de persoane pentru hypermarketul din Drumul Taberei

Auchan angajeaza 400 de persoane pentru hypermarketul Auchan Drumul Taberei – al optulea din Bucuresti – care va fi deschis la finalul acestui an.

 Biroul de recrutare are sediul pe Bulevardul 1 Mai, sector 6, in zona unde este deja in constructie noul magazin, si va oferi 400 de locuri de munca. Programul de functionare al biroului de recrutare este de luni pana vineri intre orele 9:00 − 18:00.

Posturile disponibile sunt: operatori case de marcat full time si part time, lucratori comerciali, agenti de securitate, brutari, patiseri, macelari, preparatori carne, bucatari, vanzatori (pescarie, produse proaspete, produse electronice si electrocasnice), electricieni, receptioneri pentru marfa.

Auchan cauta atat personal cu experienta, cat si persoane care se afla la inceput de cariera. „Vrem oameni care sa stie sa relationeze cu clientii, sa fie deschisi si primitori, cu spirit de initiativa, capabili sa evolueze”, a declarat Vincent Burnel, directorul noului hypermarket Auchan Drumul Taberei.

Reteaua Auchan Romania opereaza in prezent 31 de hypermarketuri (dintre care 20 foste unitati Real) in 18 localitati. Alte doua unitati sunt in constructie in acest moment: un proiect stand alone in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti si un proiect in centrul comercial Coresi din Brasov – ambele inaugurari fiind anuntate pentru 2015. In Romania, Auchan a ajuns in anul 2013 la afaceri de 4,6 miliarde de lei fara taxe (aproximativ un mld. Euro), iar pirderile cumulate au fost de 15 milioane de euro, potrivit raportarilor companiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content