FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Au mai ramas doua zile pana la Gala Business-Edu Awards 2012

Au mai ramas doua zile pana la Gala Business-Edu Awards 2012

Business-Edu va organiza, in data de 25 aprilie, la Hotel Novotel din Bucuresti, cea de-a V-a editie a Galei Business-Edu Awards, cel mai important eveniment din industria de Learning & Development din Romania.

„Nevoia mediului de business, mai ales in aceasta perioada confuza si dificila, de a gasi cele mai credibile si utile repere pentru calitate si performanta in furnizarea de servicii de Learning&Development a stat la baza organziarii acestui eveniment”, spune Clementina Anghelache, Managing Director Business-Edu.

Categoriile Business-Edu Awards sunt: Compania de training a anului 2011; Programul de training al anului 2011; Cel mai bun program de e-learning 2011; Trainer-ul anului 2011; Coach-ul anului 2011; Cel mai bun jurnalist în domeniul HR din 2011.

Premiile Business-Edu se acorda in urma unei cercetari pe care Business-Edu o realizeaza intr-o baza de date de peste 1.500 de directori de Resurse Umane si general manageri, care provin din companii cu minimum  100 de angajati si care au derulat cel putin un program in anul precedent.

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile la adresa: http://www.business-edu.ro/eveniment/business-edu-awards/2012.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content