FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Au fost descoperite sticle contrafacute de Alexandrion si Cava d'Oro la 2L

Au fost descoperite sticle contrafacute de Alexandrion si Cava d'Oro la 2L

Alexandrion Grup, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania, atentioneaza consumatorii si comerciantii sa nu se lase pacaliti de sticlele false ce au aparut pe piata sub numele de Alexandrion si Cava d’Oro. Sticlele false identificate de reprezentantii companiei sunt de 2 litri, iar timbrele si eticheta lor imita foarte bine originalul.

Alexandrion atentioneaza comerciantii ca vanzarea unor marfuri contrafacute in scopul de a induce in eroare consumatorul este o infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la doi ani sau cu amenda de la 20.000 RON la 100.000 RON.

La nivel national reprezentantii companiei au observat un volum mare de produse contrafacute.
Alexandrion Grup Romania a trimis autoritatilor abilitate un raport privind toate problemele, precum si mostre de produse contrafacute. Compania va oferi tot suportul necesar autoritatilor in vederea solutionarii acestor cazuri de incalcare a legii romanesti.
   
Diferentierea intre original si fals se poate face si la nivelul calitatii etichetei.

„Vrem sa tragem acest semnal de alarma in primul rand pentru sanatatea consumatorilor, calitatea produselor contrafacute fiind cu mult sub nivelul produselor originale. Ii rugam pe clienti sa fie atenti la ce cumpara si sa verifice tot timpul eticheta produselor. Pentru siguranta consumatorilor si a comerciantilor, care pot intra sub incidenta legii daca nu sunt atenti, am inceput deja procesul de elaborare a noi elemente de siguranta pe ambalajul sticlelor noastre. Ne propunem ca noile ambalaje sa fie gata in maxim 45 de zile,” spune George Christoforidis, Managing Director Alexandrion Grup Romania.

Despre Alexandrion Grup Romania SRL
Alexandrion Grup, compania romaneasca cu distributie internationala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania a inregistrat in 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro, vanzand mai mult de 10 milioane de sticle de brandy „Alexandrion”. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content