FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Au fost deschise primele magazine RostCom si Traditional Ecologic din reteaua Express

Au fost deschise primele magazine RostCom si Traditional Ecologic din reteaua Express

Grupul Carrefour in Romania anuntat intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate in franciza: Express RostCom Avantgarden in orasul Brasov, prin colaborarea cu RostCom, retea cunoscuta pe piata din Brasov, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 in Voluntari, prin colaborarea cu Traditional Ecologic.


Numarul de magazine Express a ajuns astfel la 30, dintre care 3 magazine operate in sistem integrat si 27 in franciza.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania, prin intermediul retelei Express, permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea comertului de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta ai partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. „Nu cream metri patrati noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja”, se arata in comunicatul Carrefour.

Magazinul Express RostCom Avantgarden se afla in cartierul Avantgarden 3 Brasov si are o suprafata de 160 mp, insumand aproximativ 3.000 de produse, iar
magazinul Express Pipera-Tunari nr. 34 se afla pe soseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafata de 60 mp si insumeaza circa 1.500 de produse.

Grupul francez Carrefour opereaza in Romania 123 magazine dintre care 24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market si 30 de magazine de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content