FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Arnaud Dussaix si Vlad Ardeleanu au plecat de la Carrefour Romania

Arnaud Dussaix si Vlad Ardeleanu au plecat de la Carrefour Romania

Recent, la varful Carrefour Romania au avut loc schimbari importante: trei persoane din echipa de top management au parasit compania din septembrie: Francois Melchior de Polignac, dupa mai putin de trei ani petrecuti la conducerea companiei, Arnaud Dussaix si Vlad Ardeleanu.

Arnaud Dussaix (foto), francezul care a pus bazele departamentului de achizitii al grupului Carrefour la nivel local, in anul 2000, detinea functia de director de exploatare al retelei de hypermarketuri operate de companie si revenise pe piata locala in 2012, dupa un an petrecut la subsidiara elena a grupului. In locul sau nu a fost anuntat niciun alt manager.

La randul sau, Vlad Ardeleanu se afla la conducerea departamentului comercial al Carrefour Romania, functie preluata in aprilie 2011. El a intrat in companie in 2009. Functia sa a fost preluata de catre Rami Baiteh, venit de la Carrefour Turcia.
O alta numire recenta este cea a francezului Pascal Bordeaux, venit tot de la Carrefour Turcia. El a preluat functia de director supermarketuri.

In functia de director general nu a fost anuntata inca nicio persoana, interimatul fiind asigurat in acest moment de catre o persoana din board.
Carrefour opereaza in prezent in Romania un total de 128 de magazine (24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market si 35 de magazine de proximitate Express).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content