FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Aproape 1.200 de scoli intrate in concursul “PROFI te premiaza”

Aproape 1.200 de scoli intrate in concursul “PROFI te premiaza”

La mijlocul perioadei de inscriere in competitia pentru unul din cele peste 160 de laboratoare de informatica oferite in cadrul campaniei “PROFI te premiaza”, 1.170 de scoli au intrat deja in concurs.

“In acest an, doar scolile care se inscriu pot participa la campanie, iar doritorii se mai pot inregistra pana la data de 15 iulie, accesand adresa www.profitpremiaza.ro. Aceasta modificare a regulamentului campaniei a fost necesara pentru a evita situatiile din anii trecuti cand unele scoli au pierdut puncte importante deoarece fie si-au schimbat numele din motive administrative, fie cei care le-au votat nu au stiut sa le nominalizeze corect”, a declarat directorul general al retelei PROFI, Pawel Musial.

O alta modificare a regulamentului face ca in acest an sa poata participa la campanie toate scolile din Romania, indiferent de forma de invatamant (primar, gimnazial, liceal), nu doar cele cu clase de predare I-VIII, ca in anul trecut.

In anii 2011 si 2012, campania “PROFI te premiaza” a daruit catorva sute de scoli din toata tara peste 3.600 de laptop-uri si 226 de video proiectoare a caror valoare totala s-a ridicat la peste 1 milion de euro. In ciuda  dificultatilor economico-financiare pe care le traverseaza Romania in momentul de fata, in 2013 valoarea echipamentelor ce vor fi daruite de PROFI se pastreaza la nivelul de anul trecut.

Prin aceasta campanie de responsabilitate sociala magazinele PROFI contribuie la imbunatatirea procesului de invatamant si la mai buna pregatire a elevilor de azi pentru conditiile pietei muncii de maine. Campania  se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.

PROFI reprezinta cel de al doilea mare lant de retail alimentar modern din Romania, avand 166 de magazine in 89 de localitati din 36 de judete, si peste 4000 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content