FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Apetito, noua gama de branzeturi din portofoliul Delaco

Apetito, noua gama de branzeturi din portofoliul Delaco

In luna iulie a anului 2010, Bongrain - lider mondial in specialitati de branza - a achizitionat 52% din actiunile Delaco, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de branzeturi din Romania. Ca urmare a acestei achizitii, Delaco a preluat distributia gamei de branzeturi Apetito – o selectie de branza topita si creme de branza proaspata in diverse sortimente.

Pentru copii, Apetito a creat gama Apetito Kidiboo, branza topita ?i batoane de mozzarella bogate in calciu si vitamina A.Branza topita Kidiboo are o reteta bazata pe branza grasa de vaci si 27% smantana. Produsul este disponibil in cutii de 100 de grame, iar fiecare cutie contine 6 cubulete. „Ne propunem ca Apetito sa devina a doua marca importanta in portofoliul Delaco. Consumatorii se pot bucura, acum, pe langa cascavalul si mozzarella Delaco, cu care suntem lideri de piata, si de o gama larga de produse tartinabile. Segmentele de branza topita si cel de branzeturi proaspete au fiecare o pondere de aproximativ 15% din punct de vedere a valorii pe piata branzeturilor din comertul modern. Ele sunt segmente relativ stabile, chiar si in aceasta perioada economica. Vedeta gamei Apetito este de departe, Apetito Crema de Branza cu somon, un produs unic in categorie, care te ajuta sa transformi gustarile obisnuite in momente speciale”, a declarat  Romulus Dumitru, directorul de marketing al Delaco.
 

Gama  Apetito este intregita de cremele de branza Apetito, naturale, fara conservanti, cu un continut ridicat de branza de vaci (peste 95%) si smantana.
Cremele de branza se gasesc in doua subgame - Apetito Crema Naturii cu smantana, ceapa si somon si Apetito O Placere Proaspata cu smantana, verdeata si rosii.

In topul vanzarilor se afla triunghiurile de branza topita Apetito Smantana care se diferentiaza printr-un aspect cremos datorita retetei cu un continut ridicat de smantana. Cele trei sortimente de branza topita din portofoliul Apetito (smantana, sunca, emmentaler) se gasesc atat sub forma de triunghiuri, cat si sub forma de felii. Toate sortimentele se reunesc in pachetul Mix, iar pentru consumul in familie a fost creat pachetul Maxi de 280 de grame, branza topita cu smantana.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content