FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Annabella dezvolta Fresh, un nou concept de retail specializat in legume si fructe

Annabella dezvolta Fresh, un nou concept de retail specializat in legume si fructe

Reteaua de magazine Annabella din judetul Valcea se extinde cu brandul Fresh, un nou concept de magazine specializate in comertul cu legume si fructe proaspete, conservate si uscate. In prezent sunt trei astfel de unitati comerciale toate situate in Ramnicu Valcea, ultima fiind inaugurata la sfarsitul saptamanii trecute.

Primul magazin Fresh a fost deschis in luna decembrie a anului trecut, compania intentionand sa continue sa dezvolte acest concept de magazine. “Magazinele Fresh comercializeaza o paleta larga de legume si fructe proaspete si congelate, nelipsind nici conservele din legume si fructe Raureni. Alaturi de acestea avem diverse sortimente de fructe uscate (curmale, smochine, stafide, ananas, mango, papaya), alune si semin?e (arahide, nuci macadamia, alune de padure, nuci in coaja, migdale in coaja crocanta, nuci Pecan, nuci Brazilia, semin?e de floarea soarelui si dovleac, in, kaju, susan, mac, hrisca, naut, linte, soia boabe, mazare galbena, muguri de pin). De asemenea, magazinele mai comercializeaza ceaiuri si paine ecologica”, a declarat Elisabeta Nutu, Marketing Manager Annabella.

Reteaua Annabella a producatorului de conserve de legume si fructe cu acelasi nume opereaza  in total 43 de magazine (40 Annabella si 3 Fresh) toate fiind amplasate in judetul Valcea, cele mai multe, 23 la numar, fiind operate in Ramnicu Valcea.

Grupul Annabella are 700 de angajati. Pe langa reteaua de magazine Annabella  detine o fabrica de conserve de legume si fructe comercializate sub brandul Raureni, unul dintre cele mai puternice pe acest segment. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in usoara scadere, de 184,8 milioane de lei, insa profitul net a crescut de peste 2,5 ori la 3,6 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content