FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Angst introduce un serviciu financiar in parteneriat cu Raiffeisen Bank

Angst introduce un serviciu financiar in parteneriat cu Raiffeisen Bank

Incepand din 23 aprilie, in 18 din magazinele Angst si Carrefour Express – Angst clientii vor putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision. Noul serviciu este o premiera pentru piata de retail din Romania si se numeste Cash Bank, fiind oferit in colaborare cu Raiffeisen Bank.

Cum functioneaza? Atunci cand un client Angst plateste cumparaturile facute cu un card Raiffeisen, va putea sa retraga din contul lui, in limita incasarilor din casa, pana la 150 lei in numerar, fara nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de  Raiffeisen Bank persoanelor fizice. Informa?ii suplimentare referitoare la acest serviciu pot fi gasite in magazinele Angst si Carrefour Express – Angst si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Magazinele care este disponibil serviciul Cash Back sunt: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content