FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Angst imbraca o noua haina corporatista

Angst imbraca o noua haina corporatista

Compania Angst a anuntat transformarea identitatii sale vizuale, in urma unui amplu proiect de rebranding. Noua forma reflecta valorile traditionale ale companiei si personalitatea distincta a acesteia.

„Pentru ca dorim adaptarea strategiei de business la contextul evolutiei pietei, ne-am gandit sa ne reinventam. Obiectivul acestui rebranding corporatist este consolidarea pozitiei de lider al calitatii precum si redescoperirea traditiilor autentice romanesti”, declara Sorin Minea, Presedinte Angst.

Noua identitate este o reinterpretare contemporana a fontului gotic folosit de Angst, litera complet redesenata oferind forta si stabilitate, iar simbolurile care o insotesc, floarea regala si cele cinci stele, portretizeaza Angst ca o marca de traditie, dar mai ales cu personalitate proprie si distinctiva pe piata.

Proiectul de rebranding este realizat cu sprijinul companiei Seed Consultants, specializata in consultanta de brand si design, partener Landor in Romania. Demarat in mai 2008, rebranding-ul va fi realizat in mai multe etape, prima materializandu-se in implementarea pe partea de identitate corporatista. Va urma apoi declinarea in retail si nu in ultimul rand in produs.

Grupul Angst detine doua fabrici de carne, una de lapte si preparate din lapte, o ferma de vaci si o retea de 25 de magazine specializate, dintre care 17 functioneaza in Bucuresti, 2 in Buftea, 3 in Oradea si cate unul in Otopeni, Sinaia, Cluj. In portofoliul Angst se mai numara si brand-urile SantiVia si Salsi.

Angst este prezent pe piata din Romania din 1991.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content