FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Andrew Highcock este noul presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Andrew Highcock este noul presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Presedinte Ursus Breweries, Andrew Highcock, a fost numit presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei, incepand cu luna februarie. Andrew Highcock a preluat conducerea asociatiei de la Hezy Ovadia, presedintele URBB, care a ocupat aceasta functie in ultimii doi ani.  

“Sunt onorat de aceasta noua pozitie in cadrul Asociatiei Berarii Romaniei, o organizatie care de aproape zece ani reuseste cu succes sa reprezinte un sector important al economiei locale, fiind vocea comuna a industriei atat in dialogul cu autoritatile, cat si cu iubitorii berii. Mi-am asumat cu bucurie functia de presedinte intrucat prin intermediul Asociatiei, in calitate de producatori de bere, am realizat o constructie solida, de care suntem mandri, iar responsabilitatea acestei pozitii trebuie sa ne-o asumam in egala masura.”, a declarat dl. Andrew Highcock, presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei.

Anterior venirii in Romania, Andrew Highcock a ocupat timp de doi ani pozitia de director general al Pivovary Topvar, compania locala parte din grupul SABMiller in Slovacia. Inainte de a face parte din compania SABMiller, Andrew Highcock a detinut functia de  presedinte pentru Canada si director general pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide, companie internationala de bauturi spirtoase cu un protofoliu de marci care include Absolut Vodka sau Remy Martin. Totodata, in trecut a lucrat si pentru Diageo in Franta, Marea Britanie si Europa Centrala, ocupand diferite pozi?ii in departamentele de vanzari, marketing si management general.

Asociatia „Berarii Romaniei” reuneste principalii producatori de bere din Romania – Heineken, Ursus Breweries, Bergenbier, United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si Romaqua.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content