FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Andrei Haret a fost numit Director General al Dreher Breweries, Ungaria

Andrei Haret a fost numit Director General al Dreher Breweries, Ungaria

Andrei Haret (39) preia, de la 1 iulie 2010, functia de Director General al Dreher Breweries, Ungaria, parte a grupului SABMiller. In ultimele luni el a ocupat functia de Presedinte Interimar al Ursus Breweries.

Dreher Breweries activeaza pe o piata a berii in valoare de 500 de milioane de euro (140 bn HUF), fiind a doua piata ca marime din intreaga industrie alimentara din Ungaria. Dreher Breweries are aproximativ 700 de angajati si este liderul pietei berii din Ungaria cu o cota de piata de circa 30%.
" Este o provocare pe care o accept cu interes si curiozitate profesionala.

Competitia in Ungaria este intensa, dar experienta de peste 7 ani in Ursus Breweries mi-a aratat ca succesul poate fi atins daca exista determinare, spirit de echipa si inovatie. Construind pe aceasta baza si incurajat de rezultatele excelente inregistrate in ultimii ani, plec in Ungaria cu ambitia ca, impreuna cu echipa de acolo sa continuam sa livram rezultate deosebite pentru grupul din care facem parte", sustine Andrei Haret.  

Andrei s-a alaturat echipei Ursus Breweries in 2003 in functia de Vicepresedinte Financiar si IT, devenind in mai 2006 Vicepresedinte de Vanzari si Distributie. Din ambele functii Andrei a contribuit alaturi de echipele sale la performanta constanta a Ursus Breweries si la pozitionarea acesteia ca lider al pietei berii in Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content