FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Anca Stroe este noul Director de Marketing al Danone Romania

Anca Stroe este noul Director de Marketing al Danone Romania

Danone Romania a numit-o pe Anca Stroe (foto) in functia de Director de Marketing si membru al Consiliului Director al Danone Romania. Anca Stroe are o experienta de cinci ani in cadrul Danone, incepand in anul 2006, cand a ocupat pozitia de Brand Manager pentru Actimel si Danfruit.

In 2009, Anca a devenit Brand Marketing Manager pentru brandurile cu beneficii specifice pentru sanatate ale Danone – Activia si Actimel, atat pentru Romania cat si pentru Moldova. De-a lungul celor cinci ani in Danone, Anca s-a impus ca un profesionist talentat si un lider inspirat, iar in ianuarie 2011 a devenit Brand Marketing Manager pentru Romania, Moldova si Tarile Adriatice, pentru brandurile Nutriday, Casa Buna si Cremosso. In calitate de Director de Marketing, Anca va coordona o echipa de 18 profesionisti in marketing.

“Danone este liderul pietei de produse lactate proaspete si ne dorim sa mentinem aceasta pozitie de top, bazata pe inovare si adaptare continua la preferintele si nevoile consumatorilor. Sunt convins ca experienta si realizarile de pana acum ale Ancai o vor ajuta sa-si indeplineasca obiectivul de a contribui la cresterea companiei Danone Romania si la consolidarea trendului ascendent al marcilor noastre pe piata”, a declarat Stephane Batoux, Director General Danone Romania si Tarile Adriatice.

Anca Stroe si-a inceput cariera in marketing si comunicare in anul 1999 si a lucrat pentru companii precum Elite Romania sau Johnson Romania. Anca a absolvit facultatea de Limbi Straine la Universitatea Bucuresti si detine o diploma de traducator si interpret de limba engleza si franceza. Ulterior, Anca a urmat un master in Comunicare si Relatii publice la SNSPA, si ISIT, Paris.
Danone PDPA Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi.

Danone Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2010 o cifra de afaceri de 476 milioane de lei, in crestere fata de anul precedent. Compania are in prezent 740 de angajati si un portofoliu cu 70 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content