FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Amway Romania: afaceri de 18,4 mil. euro in 2011. Vezi cum arata si noul Centru de Afaceri al companiei

Amway Romania: afaceri de 18,4 mil. euro in 2011. Vezi cum arata si noul Centru de Afaceri al companiei

Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume, a inregistrat anul trecut in Romania o cifra de afaceri de 18,4 milioane euro (78 milioane lei), in scadere cu 15% fata de anul precedent, dar cu un profit constant, de 2 milioane de euro, potrivit declaratiilor Ioanei Enache, Managerul General al companiei. Amway Romania ofera in prezent peste 450 de produse, iar, dupa volumul vanzarilor, cele mai performante categorii au fost produsele cosmetice si de ingrijire personala (41%), produsele pentru ingrijirea locuintei (33%) si gama de sanatate si nutritie (26%).

“O zona care nu a scazut deloc in perioada crizei este cea a produselor adresate sanatatii si nutritiei, ceea ce mie imi transmite un semnal de maturizare a consumatorului roman si a preocuparilor lui. De asemenea, dupa primele luni din acest an, putem sa spunem ca si categoria produselor de ingrijire personala de lux incepe sa isi revina”, a precizat Enache. Pentru 2011, aceasta previzioneaza o crestere a afacerilor companiei de single digit (n.r. sub 10%).

Anuntul rezultatelor financiare pentru 2011 a facut in contextul inaugurarii noului Centru de Afaceri din Bucuresti (vezi foto) si lansarii unei noi platforme online. “Amway Romania deschide portile Centrului de Afaceri din Bucuresti, un concept modern dedicat Intreprinzatorilor Privati, parteneri ai companiei. Centrul se intinde pe o suprafa?a de 600 m2 si este structurat in trei zone: spatiul destinat discutiilor de afaceri, spatiul comercial de unde intreprinzatorii pot achizitiona produsele din portofoliul Amway si o sala de training dotata cu tehnologie de ultima generatie. Investitia se ridica la peste 280.000 de euro si include, pe langa Centrul de Afaceri, dotarile din noul sediu al companiei, situate tot in Bucuresti, precum si o noua platforma online www.amway.ro care permite o interactiune mai buna a Intreprinzatorilor Privati si clientilor cu compania si produsele noastre”, a precizat reprezentanta companiei.

Aceasta a mai adaugat ca “aceasta investitie arata ca business-ul din Romania este foarte important pentru Amway si este un angajament pe care ni-l luam pentru ca credem cu tarie in potentialul acestei piete”. Romania se afla in primele 10 tari din Europa din punct de vedere al vanzarilor.

Prezenta pe piata locala din 1997, Amway Romania are in prezent peste 40.000 de intreprinzatori si clienti in intreaga tara. La nivel global, Amway este una dintre cele mai mari companii de vanzari directe, cu o cifra de afaceri de 10,9 miliarde de dolari. Fondata in 1959 in Statele Unite ale Americii, de catre Jay Van Andel si Rich DeVos, in prezent compania are activitati in peste 80 de tari, din sase continente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content