FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alfa Beta a achizitionat Brotacei Aliment

Alfa Beta a achizitionat Brotacei Aliment

Retailerul constantean Alfa Beta a achizitionat, in aceasta luna, cele doua spatii comerciale ale societatii Brotacei Aliment, impreuna cu fondul de marfa existent. Acestea sunt situate in Str. Adamclisi, la numerele 6 si 20, in cartierul Tomis Nord.

Directorul Alfa Beta, Dan Armeanu, a declarat ca spatiul comercial de la numarul 6 va fi transformat intr-un supermarket cu autoservire, denumit Alfa Beta Brotacei, care va avea o suprafata totala de vanzare de circa 800 mp plus anexe. Fostul magazin fost deja inchis si a intrat in proces de renovare completa, care presupune pardoseala noua, camere de frig si rafturi noi, precum si 10 case de marcat.

Noul spatiu va comercializa 9.000 – 10.000 de produse, inclusiv produse proaspete, legume / fructe, dulciuri si bauturi fine, cosmetica decorativa si va fi inaugurat in circa doua luni.Dan Armeanu estimeaza ca Alfa Beta Brotacei va genera vanzari zilnice de circa 100.000 ron.Spatiul comercial din Adamclisi nr. 20 va fi transformat tot intr-un magazin alimentar, de circa 150 mp.

Reteaua Alfa Beta are, in prezent, trei magazine in Constanta, in Navodari, Poarta 6 si Tomis 3, care au realizat, anul trecut, vanzari de circa 700 miliarde lei vechi, inclusiv TVA. In urma acestei achizitii, spatiul total de vanzare al retelei Alfa Beta este de aproximativ 2.500 mp. Dan Armeanu nu a dorit sa dezvaluie suma tranzactiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content