FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alexandrion Grup Romania a numit un nou Chief operational Officer

Alexandrion Grup Romania a numit un nou Chief operational Officer

Yiannis Lagos  a fost numit in pozitia de Chief Operational Officer in cadrul Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator autohton de bauturi alcoolice.

Principalele atributii ale lui Yiannis Lagos vor fi administrarea si orientarea resurselor umane ale companiei catre cele mai bune rezultate, dezvoltarea si implementarea strategiei companiei prin practici de coaching si de stimulare individuala. Yiannis Lagos este, de asemenea, responsabil cu mentinerea nivelului de Knowledge - Skill - Attitude (KSA) a personalului precum si cu masurarea eficientei activitatilor desfasurate. 

Cu o experienta de peste 15 ani in management, Yiannis a ocupat pozitii de management in resurse umane in companii precum Alpha Bank - Grecia, NIIT India, JCI - la nivel global, Elmec Romania, Global Eye Investments, Romania.

Yiannis Lagos a lucrat in diverse proiecte la nivel global, a lansat strategii corporatiste pentru companii care se extindeau la nivel regional, a dezvoltat culturi corporatiste si a definit valori si misiuni pentru peste o suta de companii. Acesta este, de asemenea, evaluator in cadrul EFQM -  Fundatia Europeana pentru Managementul Calitatii.

Yiannis Lagos este absolvent de MBA, detine o diploma de Bachelor of Science in IT precum si diplome in Business international sau in managemetul ONG-urilor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content