FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alexandrion Grup Romania lanseaza vinurile Montrouge in Romania

Alexandrion Grup Romania lanseaza vinurile Montrouge in Romania

Alexandrion Grup Romania lanseaza pe piata romaneasca doua vinuri frantuzesti, sub brandul Mountrouge, Merlot-ul Montrouge – vin rosu sec din Languedoc si Colombard Montrouge - vin alb demisec din Gasconia. Este pentru prima data cand grupul Alexandrion, consacrat pe segmentul bauturilor spirtoase, are in portofoliu si vinuri. Cele doua vinuri se gasesc deja in retelele de retail modern din tara, iar pretul de vanzare este intre 14-15 lei.  

„Am decis sa introducem pe piata romaneasca aceste vinuri care au convins deja consumatorii din 22 de tari, ce poarta in ele amprenta tipic frantuzeasca, respectand totodata gusturile consumatorilor contemporani internationali. Speram ca atentia riguroasa pe care am oferit-o in alegerea acestor produse internationale precum si accesibilitatea lor sa transforme aceste vinuri in puncte de referinta ale pietei de vinuri romanesti. Ne propunem ca intr-un interval de trei ani sa atingem 10% din piata de vin de import, in privinta volumului. Compania se va concentra in perioada urmatoare pe accesarea canalelor de distributie, a retailului clasic si modern si patrunderea in sectorul HoReCa. Deja, vinul Montrouge este distribuit in toate judetele prin intermediul sistemului de distributie”, declara Gyuri Eperjessy, Director Comercial Alexandrion Grup Romania.

Cele doua vinuri au fost atent selectionate din regiunile cele mai reprezentative pentru soiurile din care provin. Gasconia este producatorul numarul unu din Franta de vinuri albe, iar zona viticola Languedoc - Rousillion este cea mai mare din lume. Productia sa o depaseste pe cea din Bordeaux, Australia, Africa de Sud si Chile laolalta.

Alexandrion Grup, compania romaneasca cu distributie internationala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content