FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alexandra Gatej se alatura echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est

Alexandra Gatej se alatura echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est

Alexandra Gatej, Presedinte al Unilever South Central Europe, isi finalizeaza mandatul si devine parte a echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est, ca Business Development Director.

"Am avut privilegiul de a lucra pe tot parcursul mandatului meu impreuna cu oameni talentati, alaturi de care aceasta companie a devenit una dintre cele mai bune din Balcani. Recent, am adaugat acestui succes lansarea de inghetata si preluarea brandului Napoca. Privind inainte catre noi provocari, multumesc colegilor mei pentru talentul si pasiunea lor unice si sunt sigura ca exista aici potentialul pentru a continua povestea aceasta de succes”, a declarat Alexandra Gatej

Succesorul la conducerea Unilever in Europa Centrala si de Sud va fi anuntat in curand.
Unilever este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum, cunoscut pentru portofoliul sau de marci, care include detergentii Dero si Omo, balsamul de rufe Coccolino, produsele pentru curatenia locuintei Cif si Domestos, marcile de ingrijire personala Dove, Rexona, Axe, Clear and Sunsilk, margarinele Delma, Rama si Becel, condimentele Delikat, supele, cuburile, condimentele, maioneza si mustarul Knorr, maioneza si ketchupul Hellmann’s, inghetatele Algida si Napoca si ceaiurile Lipton. Unilever South Central Europe este compania regionala care coordoneaza din Bucuresti operatiunile de marketing si vanzari in Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova si Kosovo. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content