FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Albalact, afaceri in stagnare, dar profit in crestere cu 58% in Sem.I

Albalact, afaceri in stagnare, dar profit in crestere cu 58% in Sem.I

Cifra de afaceri a producatorului roman de lactate Albalact in semestrul intai din 2012 s-a mentinut la nivelul celei raportate in aceeasi perioada a anului trecut, de aproape 165,9 milioane de lei, in timp ce profitul net a inregistrat un avans de 58%, potrivit datelor comunicate de companie.

Profitul net al companiei a ajuns astfel la valoarea de 3,58 mil lei, reprezentand putin peste 2% din cifra de afaceri raportata pe aceeasi perioada (Sem.I). “Consideram ca rezultatele sunt bune, se incadreaza in liniile bugetate, in conditiile de piata actuale. Asa cum am anuntat, anul acesta am dezvoltat portofoliul de produse, am lansat o gama noua, diversificata, de branza proaspata de vaci sub brand-ul Raraul si am extins si portofoliul brandului Zuzu cu produse ambalate la pahar. Ne pregatim sa intram in categorii noi de piata in a doua jumatate a anului”, a declarat Irina Mandoiu, directorul comercial Albalact.

Dupa finalizarea unor investitii importante in fabrica Raraul, de cateva milioane de euro, compania a lansat recent pe piata o gama noua de branza proaspata de vaci Raraul. Odata cu noua gama, compania a introdus pe piata si o reteta proprie: branza de vaci Moldovita - un amestec de branza de vaci cu smantana si putina sare. Portofoliul mai cuprinde alte sortimente de branza proaspata tip gustare si desert, dar si doua sortimente tip ingredient, pentru placinte si prajituri. Pentru gama Raraul, Albalact a lansat si o campanie noua de comunicare pe TV la nivel national, completata cu activitati de PR si activitati de trade marketing si online.

Compania Albalact se situeaza pe locul al 3-lea in topul producatorilor de lactate din Romania, pe care s-a impus in principal datorita brandurilor Zuzu si Fulga.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content