FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al treilea supermarket Billa din Arad

Al treilea supermarket Billa din Arad

Joi, 16 septembrie, BILLA Romania va deschide cel de-al treilea supermarket din Arad, ajungand astfel la 52 de unitati operate in Romania. Noul magazin de la Arad este situat pe strada Stefan cel Mare nr.54 si are o suprafata de vanzare de 560 metri patrati. Inaugurara acestei filiale inseamna crearea a peste 35 de noi locuri de munca pentru aradeni. 

“Raspunsul pozitiv al aradenilor la produsele si serviciile oferite de magazinele BILLA, fidelitatea acestora, precum si oportunitatile pietei locale ne-au determinat sa deschidem un nou magazin BILLA, ajungand in acest moment la 3 unitati operate in Arad. Ne dezvoltam intr-unul dintre cele mai importante si moderne orase din Romania, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA Romania.

Deschiderea supermarketului BILLA din Arad va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale. Astfel, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare mai mare de 50 lei vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

Billa, parte a grupului Rewe International AG, este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. Rewe International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie. La nivel international REWE International AG are un numar total de 65.692 angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro. REWE International AG are sediul central in Wiener Neudorf, sudul Austriei, si opereaza retelele Billa, Merkur, Penny, Bipa, si Adeg. In plus, REWE International AG opereaza cu succes pe segmentul de supermarketuri in Italia si alte 7 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Romania, Russia, Slovacia si Ucraina.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content