FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al patrulea Auchan City se deschide la Constanta

Al patrulea Auchan City se deschide la Constanta

Auchan va redeschide, joi, sub brandul Auchan City, hypermarketul din Constanta preluat de la retailerul german Real. Auchan City Constanta Sud este al cincilea hypermarket redeschis de retailerul francez, in aceasta toamna, din cele 20 de unitati comerciale preluate de la grupul german Metro. Magazinul are o suprafata de vanzare de circa 6.000 de metri patrati si o sortimentatie formata din 45.000 SKU.

Transformarea magazinului Real in Auchan s-a realizat in 10 zile si a constat in modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare, extinderea unor universuri comerciale, imbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice si formarea echipelor.

Pana la sfarsitul acestui an vor mai fi rebranduite hypermarketurile Real din Satu Mare si Sibiu. Auchan detine pe piata romaneasca 18 hypermarketuri (14 Auchan si 4 Auchan City). Retailerul francez are in constructie doua hypermarketuri la Bucuresti si Brasov, urmand sa fianlizeze in cursul anului viitor si rebrandingul celorlalte 13 hypermarketuri Real.

Auchan a deschis primul magazin pe piata romaneasca in noiembrie 2006. Anul trecut compania Auchan Romania a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 2 miliarde de lei, in crestere cu 25% fata de anul precedent.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content