FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al doilea magazin METRO Punct, la Piatra

Al doilea magazin METRO Punct, la Piatra

METRO Cash & Carry Romania inaugureaza al doilea magazin METRO Punct, un concept dedicat, in special, clientilor revanzatori. Noua locatie este situata in apropierea municipiului Piatra Neamt, in comuna Dumbrava Rosie, DN15. Cu o suprafata de vanzare de 1.500 metri patrati si un sortiment de peste 3.000 articole alimentare si nealimentare, acest nou magazin cuprinde o gama extinsa fata de primul METRO Punct deschis in Romania, la Satu Mare. Totodata, oferta cuprinde si articole marca proprie special create pentru clientii revanzatori: Aro, Fine Food, Sigma.

„Deschiderea celui de-al doilea magazin METRO Punct din Romania confirma angajamentul companiei in directia sustinerii activitatilor economice desfasurate de clientii nostri, prin oferirea unui intreg pachet de beneficii sub acest nou concept: sortiment adaptat, locatie accesibila, standarde inalte de calitate, eficientizarea activitatilor de aprovizionare. Suntem astfel mai aproape de clientii nostri, din toate punctele de vedere, oferindu-le cele mai bune solutii pentru afacerile pe care le conduc.” a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

La nivelul magazinului din Piatra-Neamt a fost inaugurata o zona destinata vanzatorilor din mediul rural formata in special din articole de plastic de uz casnic. Gama care numara aproximativ 100 de produse caracterizate prin preturi mici urmeaza sa fie introdusa in toate magazinele Metro din tara.  

Noul concept de magazin a fost implementat pentru prima data in Romania la sfarsitul lunii aprilie, prin deschiderea primul magazin de acest fel, la Satu Mare. Mai multe informatii pot fi accesate la www.metropunct.ro.

METRO Cash & Carry Romania este o parte integranta a METRO Cash & Carry International. METRO Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 25 de centre de distributie: in Bucuresti - 5 centre, in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

METRO Cash & Carry este reprezentata in 30 tari cu aproximativ 670 de magazine cash & carry. Cu peste 100.000 angajati in intreaga lume, compania a atins vanzari de aproximativ 31 miliarde € in 2009. METRO Cash & Carry este o divizie de vanzari a   METRO Group, unul dintre liderii comertului la scara mondiala. In 2009, vanzarile METRO Group au atins cifra de 66 miliarde €. Compania numara aproximativ 290.000 de angajati si opereaza 2.100 de locatii din 34 tari.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content