FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al doilea Carrefour Market din judetul Prahova, al 25-lea din tara

Al doilea Carrefour Market din judetul Prahova, al 25-lea din tara

Carrefour Romania a deschis cel de-al 25-lea supermarket din tara, in centrul comercial Winmarkt Grand Center Ploiesti, situat in Bulevardul Republicii nr. 17-25.

Noul Carrefour Market, al doilea supermarket din judetul Prahova, dupa cel din Campina, are o suprafata totala de 1.215 m.p., din care 905 m.p., suprafata de vanzare. Accesul este posibil prin 3 intrari separate, inclusiv si prin interiorul centrului comercial Winmarkt care este conectat la o parcare supraetajata pe 9 nivele, ce ofera aproximativ  410 locuri de parcare.

Gama de produse cuprinde aproximativ 10.000 de articole, din categoriile lactate-branzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, produse aperitiv, semipreparate, bacanie (conserve, dulciuri, cafea, paste fainoase, zahar, biscuiti), panificatie-patiserie, gastronomie, legume- fructe, apa, sucuri, bauturi, produse de igiena, dar si intretinerea casei si articole de uz casnic.

In plus, in oferta Carrefour Market se regasesc si produsele marca proprie Carrefour si Nr.1. In ceea ce priveste oferta de servicii, aceasta include produsele Loteriei Romane, borna de preturi pentru verificarea preturilor in magazin, TEL VERDE – 0800 0800 02 si posibilitatea achitarii cumparaturilor prin intermediul cardului Carrefour MasterCard.  

Odata cu inaugurarea noului supermarket, clientii pot castiga cadouri surpriza din 20 in 20 de minute, iar pana pe 10 decembrie, la fiecare 30 de minute au sansa sa castige un cupon de cumparaturi in valoare de 50 de lei. Magazinul este deschis de luni pana sambata intre orele 08.00 – 22.00, si duminica intre orele 08.00 – 18.00.

Carrefour Market Ploiesti este cel de-al 3-lea supermarket din reteaua Winmarkt, dupa cele deschise anul acesta in Turda si Bistrita. Anul viitor un al 4-lea Carrefour Market se va inaugura in Winmarkt Somes din Cluj-Napoca, centru comercial aflat momentan in proces de renovare pentru relansarea din 2010.    

In prezent grupul Carrefour opereaza in Romania 22 de hypermarketuri si 25 de supermarketuri. Anul acesta Carrefour a deschis deja doua hypermarketuri Carrefour (Oradea “Era” si Berceni, in capitala) si cinci supermarketuri Carrefour Market (in Bacau, Craiova, Timisoara, Turda, Bistrita).

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul din cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,5 miliarde Euro, conform ultimei evaluari realizate in vara acestui an.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content