FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al 26-lea magazin Praktiker

Al 26-lea magazin Praktiker

Praktiker Romania va deschide pe 8 mai la Focsani al 26-lea magazin al retelei. Noul magazin va avea o suprafata de vanzare de 4.300 mp, fiind rezultatul unei investitii totale de 11.1 milioane de  euro.

Initierea proiectului de la Focsani ridica valoarea investitiilor totale realizate de Praktiker in Romania la 257 milioane de euro. Noul magazin este situat in partea de sud a orasului si dispune de o parcare de 250 de locuri. Oferta magazinului cuprinde peste 40.000 de produse pentru casa si gradina: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de  mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii. Acestora li se adauga gama de servicii adaptate la care clientii au acces direct in magazin: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, transport, garantie retur, debitare lemn, servicii de cusut.

Praktiker Romania este prezenta in 22 de orase din intreaga tara: Bucuresti (3 unitati), Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov, Bacau, Oradea, Timisoara (2 magazine), Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Galati, Iasi (2 magazine), Targoviste, Deva, Pitesti, Buzau, Piatra Neamt si Focsani.

Reteaua Praktiker, cea mai extinsa retea specializata do-it-yourself (concept folosit pentru a desemna proiectele pe care o persoana le poate realiza singura, prin propiile forte fara a apela la ajutorul profesionistilor) din Romania detine in prezent o suprafata totala de vanzare de aproape 170.000 mp si numara aproximativ 3.000 de angajati.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content