FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al 15-lea magazin dm drogerie markt

Al 15-lea magazin dm drogerie markt

Pe 2 mai 2009 dm drogherie markt va inaugura al 15-lea magazin in cadrul „galeriareal” Pitesti, evenimentul fiind o continuare a expasiunii retelei in orasele mari ale tarii.

In cursul lunii mai urmeaza deschiderea filialei cu numarul 16 in Timisoara, in cadrul „galeriareal”.

Cele 14 magazine ale retelei dm drogerie markt deschise in Romania pana la momentul actual au vizat locatii precum: Bucuresti Vitan, Bucuresti Berceni, Galati, Deva, Cluj Napoca, Arad, Constanta, Centrul Comercial Armonia Arad, Centrul Comercial Armonia Braila, Lotus Centre Oradea, Promenada Mall Targu-Mures, Promenada Mall Braila si Militari Shopping Bucuresti .

„Ne bucuram ca in foarte scurt timp am reusit sa deschidem 15 magazine si sa devenim lider incontestabil pe segmentul de drogherii. Extinderea agresiva a retelei dm drogerie markt va continua si in acest an, Romania oferind in continuare un mare potential de dezvoltare, declara Milan RADIN, director general dm drogerie markt Romania.

Holding-ul dm drogerie markt GmbH are in prezent peste 2000 de filiale si a incheiat anul fiscal 2007/2008 cu o cifra de afaceri de 4,705 miliarde euro.
dm drogerie markt este prezent cu 242 magazine in Ungaria, 158 in Cehia, 75 in Slovacia, 61 in Slovenia, 109 in Croatia, 26 in Serbia, 18 in Bosnia-Hertegovina, 2 in Bulgaria iar acum si cu 15 in Romania.

dm drogerie markt face parte din categoria magazinelor de retail specializate in beauty, wellness, baby si uz casnic. Compania detine in portofoliu o gama proprie de produse, printre marcile expuse publicului consumator numarandu-se Balea, babylove, Sundance.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content