FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Al 123-lea magazin Penny Market din tara, deschis la Brasov

Al 123-lea magazin Penny Market din tara, deschis la Brasov

Rewe Romania, compania care opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis la Brasov cel de-al 123-lea magazin Penny Market din tara, care este totodata si unitatea cu numarul 129 din reteaua sa.

Penny Market Brasov, situat in Strada Carpatilor nr. 14, introduce elemente noi, atat in ceea ce priveste suprafata de vanzare, cat si aspectul exterior al magazinului. Spatiul de vanzare a fost extins la circa 815 metri patrati, iar designul exterior a fost stilizat.

La nivel national, Rewe Romania a creat pana in prezent peste 2.500 de locuri de munca, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Brasov au fost create – la nivel local – 16 locuri de munca suplimentare.

Noul magazin va oferi clientilor o gama variata de produse, care acopera tot necesarul zilnic. Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare in sortiment avand-o produsele alimentare. Totodata, noul magazin va avea un sortiment bogat de marci proprii, atat nationale cat si internationale.

Locuitorii orasului Brasov vor avea la dispozitie o cladire moderna, construita dupa standardele actuale, ce ofera conditii optime pentru a face cumparaturilor intr-un ambient deosebit si intr-un timp foarte scurt. Compartimentarea clara pe grupe de produse faciliteaza orientarea clientilor.

Un punct forte al noului magazin il reprezinta departamentul de produse proaspete. De asemenea, clientii se vor putea bucura zilnic de un sortiment variat de carne proaspata – marca proprie – cat si de raionul de brutarie, de unde vor putea achizitiona specialitati de paine si patiserie proaspat coapte in magazin.

Alaturi de gama variata de produse alimentare, Penny Market isi va intampina saptamanal clientii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare – articole de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie, articole de joaca si de sezon.

Penny Market este conceptul de succes al frupului german Rewe si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania. Alaturi de cele 123 de magazine Penny Market, compania mai opereaza pe piata romaneasca 6 magazine Penny Market XXL.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content