FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agroli Group va inaugura un nou magazin Crevedia Express in ianuarie

Agroli Group va inaugura un nou magazin Crevedia Express in ianuarie

Agroli Group are in vedere pentru 2010 continuarea investitiilor in extinderea lantului de magazine Crevedia Express, care numara in prezent sapte magazine, toate inaugurate in Bucuresti.

"In ianuarie il vom deschide pe cel de-al 8-lea.  Avem in plan construirea unui numar de 20 de magazine de acest fel, investitia totala pe care am estimat-o ridicandu-se la aproximativ 1 milion de euro. Ulterior, vom face o analiza si vom stabili planul pentru etapa urmatoare. In momentul de fata aceste magazine au fost deschise in Bucuresti, insa dorim sa ne extindem treptat si in alte orase din tara", a mai precizat Camelia Hoinarescu, Marketing&Development Manager al Agroli Group.

Retailul modern reprezinta in prezent aproximativ 60% din vanzarile companiei. Cifrele specifice pentru fiecare canal de distributie se vor reaseza insa in functie de evenimentele economice si optiunile consumatorilor pentru un tip de magazin sau altul.

Agroli Group si-a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2006 si detine Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris. Principalele marci produse si comercializate de Agroli Group sunt LaFerma, Avicola Crevedia si Cocolyso.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content