FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agroli Group lanseaza La Ferma

Agroli Group lanseaza La Ferma

La Ferma  provine de la marca anilor 90, Ferma Natural care si-a propus la momentul respectiv sa introduca in preferintele consumatorilor principiile alimentatiei sanatoase. Produsele comercializate sub marca „La Ferma – stii ce mananci” se afla pe piata inca din luna aprilie a acestui an pentru a testa deschiderea acesteia catre un produs premium dar si reactia consumatorilor fata de modul de prezentare a marcii.

Produsul a pastrat iconul de baza al marcii initiale Ferma Natural, imaginea alb-negru a fermierului relationand cu imaginea marcii. Ambalajul este expresia noilor tehnologii in domeniu asigurand etanseitate maxima.
Prin lansarea  marcii „La Ferma – stii ce mananci”, Agroli Group si-a propus nu doar  cucerirea segmentului de piata premium dar si promovarea unui nou stil de viata propriu consumatorului dinamic, exigent si educat, preocupat de o alimentatie sanatoasa dar si de solutii moderne si rapide de preparare a produselor din carne de pui.

Agroli Group a fost fondata in 2006 si este un holding multinational specializat ca integrator in domeniul agricol, cu precadere in industria carnii de pasare. Grupul detine Avicola  Crevedia, Avicola Tartasesti si Jackmoris (fosta Avicola Gorneni). Principalele marci produse si comercializate de Agroli Group sunt La Ferma, Avicola Crevedia si Cocolyso.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content