FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agroli Group anunta afaceri de 527 mil. lei in 2012

Agroli Group anunta afaceri de 527 mil. lei in 2012

Agroli Group, care detine in portofoliu produsele La Ferma, Avicola Crevedia, La Ferma Gourmet si Galo, a raportat o cifra de afaceri de 527,14 milioane de lei la nivel de grup pe 2012, in usoara crestere fata de veniturile totale obtinute in 2011. Productia de carne a grupului a ajuns la un volum de 35.000 de tone in 2012.

Rezultatele financiare de anul trecut urmeaza trendul ascendent al incasarilor din ultimii 7 ani, potrivit comunicatului transmis de companie. Acesta mai precizeaza ca in 2006, dupa preluarea Avicola Crevedia si Avicola Tartasesti, Agroli Group a inceput un amplu proces de investitii in retehnologizarea liniilor de productie si abatorizare, care insumeaza pana in prezent 75 de milioane de euro. Investitiile au inceput sa devina vizibile treptat si la nivelul cifrelor, astfel ca, la doi ani dupa preluare, incasarile au crescut cu 60%. O evolutie semnificativa a fost raportata si in anul 2011, cand grupul a demarat exporturile catre Europa de Vest, acestea generand o cifra de afaceri cu 86% mai mare decat in anul precendent.

„Dupa ce, acum doi ani am reusit sa patrundem pe piete importante din vestul Europei, in 2012 strategia noastra a fost sa optimizam productia la maximum, astfel incat sa raspundem atat cererii de pe piata din Romania, cat si de pe pietele externe. In acest moment, valoarea exporturilor catre Olanda, Germania si Franta reprezinta peste 60% din valoarea totala a productiei, iar in acest an ne propunem sa lansam un nou produs premium in Romania, dar si sa intram si pe alte piete”, a declarat Rami Ghaziri, CEO-ul Agroli Group.
In acest moment, Agroli Group isi sustine intreg ciclul de productie, de la procesul de incubare a oualor si cresterea puilor cu furaje proprii, pana la productia efectiva si comercializarea produselor finite. Toate etapele sunt asigurate de cele 4 entitati din cadrul grupului: Avicola Tartasesti (crestere si reproducere pasari, statie de incubatie), Avicola Crevedia (ferme de pasari si abator),  Fabrica de Nutreturi Combinate, Crevedia Express (magazine proprii de desfacere).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content