FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola vrea vanzari de ready-meal vegetal de 45t in post, dupa lansarea Falafel

Agricola vrea vanzari de ready-meal vegetal de 45t in post, dupa lansarea Falafel

Agricola Bacau lanseaza un nou produs de tip ready-meal vegetal, Falafel, si asteapta vanzari de 45 de tone pe aceasta categorie in perioada postului Craciunului. De regula, vanzarile de produse de post cresc in volum de la o tona, intr-o luna oarecare, la peste 25de tone intr-o luna de post, potrivit datelor companiei.

Falafelul lansat de Agricola este un produs de post care utilizeaza ca materie prima nautul, promovand astfel o reteta complet noua in gama de produse vegetale a companiei. Este, astfel, primul produs fabricat la Europrod, companie din Grupul Agricola, care se adreseaza persoanelor care tin un regim ovolactovegetarian sau vegetarian si care doresc sa nu consume soia.
 Obtinut dupa o reteta orientala, produsul este usor condimentat pentru a contrabalansa gustul dulceag al nautului si are o savoare deosebita. Se gateste foarte usor, incalzindu-l cateva minute in cuptorul traditional sau cel cu microunde.

Falafel Agricola este comercializat de Europrod in mai multe formule de prezentare:
• Falafel refrigerat, 400g, ambalat in atmosfera controlata, intr-o tavita personalizata cu un  manson cartonat, cu sugestie de pregatire;
• Falafel congelat, 350 g, ambalat in punga neutra inchisa intro cutie cartonata, personalizata,  pe care sunt inscrise toate informatiile utile pentru consumatori;
• Falafel congelat, 2500 g, ambalat in punga personalizata, dedicat distribuitorilor  si unitatilor HoReCa.

Gama de produse vegetale refrigerate din portofoliul Agricola mai cuprinde cateva produse traditionale: snitel, hamburger si parjoale de post, care au ca ingrediente principale soia si legume deshidratate. Si aceste produse sunt ambalate intr-un sistem inovativ de tip „tray sealing”, in atmosfera controlata, in tavite cu gramaje cuprinse intre 220 si 360 g.

„Vanzarile de produse de post cresc in volum de la o tona, intr-o luna oarecare, la peste 25 tone intr-o luna de post. Credem ca noul nostru produs – Falafel va majora consistent aceasta cifra, iar estimarile noastre arata ca vom atinge 45 de tone in acest Post al Craciunului”, a declarat  Lucica Benedic, directorul general al companiei Europrod.

„Europrod SA, companie din cadrul Grupului Agricola Bacau specializata in convenience food (ready meals din carne si vegetale, precum si semipreparate din carne) isi mentine pozitia de lider in aceasta piata in 2012,  cu o cota de 19%”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content