FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola lanseaza o gama de produse special pentru grill

Agricola lanseaza o gama de produse special pentru grill

Agricola Bacau lanseaza, la inceputul lunii iunie, o noua gama de produse din carne de pui refrigerata special pentru grill. Aceasta include cinci sortimente: Frigarui asortate, Pulpe de pui dezosate, Piept de pui feliat, Aripioare de pui si Ciocanele de pui.

Produsele din carne de pasare pentru grill de la Agricola sunt gata portionate si aromate cu un bait fin condimentat, astfel incat consumatorii nu trebuie decat sa inlature folia de protectie si sa puna produsele la grill. Noile produse sunt ambalate in sistem SKIN – un ambalaj de inalta tehnologie, primul de acest gen introdus pe piata din Romania, care asigura mentinerea intacta a proprietatilor organoleptice si a savorii carnii proaspete de pui.

„Noua forma de ambalare asigura si o etanseizare perfecta a produsului, un plus de siguranta si un termen de valabilitate de 14 zile. Practic, produsul este aszat intr-o tavita transparenta si este acoperit de o folie termocontractibila si transparenta. Cu ajutorul unui proces de vacuumare, folia se muleaza perfect pe forma fiecarei piese din carne asigurand astfel senzatia ca produsul poate fi atins. Tavitele dispun, de asemenea, de un sistem easy-open, iar informatiile despre sortiment se regasesc pe mansonul personalizat care infasoara fiecare tavita”, declara Lucica Benedic, directorul firmei Europrod, compania din cadrul Grupului Agricola specializata in produse de tip ready meal.

Toate sortimentele sunt ambalate la 400 grame, pretul fiind stabilit per kilogram.
Noua gama de produse grill va fi disponibila de la debutul lunii iunie in retelele de tip supermarket, hypermarket si cash&carry, precum si in reteaua de magazine proprii Agricola Bacau.
„Piata produselor refrigerate semipreparate a fost singura piata care a crescut in anul 2011 cu 10 procente fata de anul anterior, context in care am convingerea ca in 2012 vom comercializa 100 de tone de carne refrigerata special pregatita pentru grill”, mai spune Lucica Benedic.

Europrod SA Bacau a inregistrat, in primul trimestru din 2012,  o crestere semnificativa a vanzarilor totale de semipreparate si de produse ready meal, de 29% (un plus de 19% a vanzarilor volumice), in special pe fondul cresterii vanzarilor de produse ready meal pe piata Marii Britanii si a produselor vegetale din perioada Pastelui.

Europrod si-a mentinut anul trecut, cumulat, o cota de piata de 19% si pozitia de lider in categorie, potrivit datelor comunicate de companie. Astfel, in 2011  fata de anul anterior, vanzarile de semipreparate Agricola au crescut cu 11% in volum, respectiv cu 19% in valoare.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content