FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola a deschis primul magazin dintr-un mall

Agricola a deschis primul magazin dintr-un mall

Agricola Bacau a deschis, in Palas Mall Iasi, primul sau magazin situat intr-un centru comercial. In urma inaugurarii, reteaua de magazine a producatorului din Bacau a ajuns la 65 de unitati comerciale.

La inaugurarea magazinului Agricola din Palas Mall, peste 1.000 de oameni i-au trecut pragul in cateva ore, pentru a profita de preturile promotionale cu care au fost intampinati consumatorii.

Carnea de pasare, salamurile crud-uscate, specialitatile fiert-afumate, semipreparatele si lactatele sunt produsele comercializate de Agricola Bacau in magazinele proprii.

„Ne-am gandit sa abordam si acest gen de clienti, care aloca mai putin timp gatitului si care sunt pretentiosi cu ceea ce mananca. Prin urmare, magazinul Agricola din Palas Mall isi intampina clientii si cu o gama variata de piese din carne de pui rotisate, perfecte pentru o masa calda, semipreparate ideale pentru o cina rapida, precum  si specialitati la rotisor”, a declarat Irina Comanescu, directorul retelei de magazine Agricola Bacau.

Un alt magazin, al 66-lea al retelei, a fost deschis pe data de 1 iunie, in Piata Veterani, cartieul Militari din Bucuresti. Pana la sfarsitul acetui an, compania intentioneaza sa ajunga la 75 de magazine Agricola.

Potrivit strategiei de expansiune re?eua Agricola Bacau va cre?te de la 43 de magazine, la 1 decembrie 2010, la un numar total de 170 de magazine in anul 2014, in conditiile unui climat economic stabil.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content