FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola Bacau relanseaza crenvurstii din carne proaspata

Agricola Bacau relanseaza crenvurstii din carne proaspata

Agricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania, relanseaza gama de crenvursti din carne de pui si de porc. Gustosi si hranitori, noii crenvursti sunt perfecti pentru micul dejun si se adreseaza atat celor care doresc o gustare savuroasa, cat si celor care sunt foarte atenti cu alimentatia lor.

„Noile produse Agricola Bacau sunt pentru cei care doresc o alimentatie sanatoasa si plina de gust. Asa cum ne-am obisnuit clientii, cele 3 noi sortimente de produse – Crenvurstii din piept de pui, Crenvurstii Puisor si Crenvurstii de porc - sunt de foarte buna calitate si sunt preparati din carne proaspata, ce provine din fermele noastre proprii”, a declarat Angelica Boboutanu Smil, directorul companiei Salbac SA Bacau.

Crenvurstii din piept de pui au o culoare deschisa (specifica pieptului de pui). Acesti crenvursti contin 60% piept de pui, nu contin soric si sunt ideali pentru micul dejun, atat pentru copii, dar si pentru cei care tin la silueta, avand un aport caloric scazut.

Crenvurstii Puisor sunt produsi dupa o reteta schimbata, ce contine 60% pulpa de pui si are o valoare nutritiva de 198 kcal/100g produs.
Nici unul dintre aceste sortimente nu contine MDM (carne procesata mecanic)!

Crenvurstii de Porc au o formula ce contine ingrediente atent selectionate. Gustosi si hranitori, inveliti intr-o membrana comestibila, ei devin ideali pentru un aport de proteine rdicat. Cu un gust inconfundabil de carne de porc si condimente traditionale, sunt ideali pentru orice moment al zilei.

Noii crenvursti de la Agricola Bacau pot fi gasiti atat in magazinele proprii, cat si in hipermarketuri, cu gramaje cuprinse intre 200 si 500 g, pentru toate cele trei sortimente, intr-un ambalaj vacuumat.

Salbac SA Bacau face parte din Grupul de firme Agricola Bacau, comercializand pe piata locala preparate fierte-afumate si salamuri crude uscate. In primul semestru din 2010, vanzarile Salbac au crescut cu 48,8%.

La salamurile crude-uscate si preparatele fierte afumate, obtinute la Salbac, vanzarile au inregistrat, in primele sase luni 2010 fata de perioada similara a anului trecut, cresteri semnificative: + 42% in volum si, respectiv, +48,8% in valoare, in conditiile unei piete stationare. Aici se remarca in continuare sortimentul cu cea mai mare notorietate, Salamul de Sibiu Agricola Bacau - lider pe piata, conform  MEMRB Romania. Salamul de Sibiu are o cota de piata in volum de 34,4%, care il situeaza pe pozitia de lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania. In ceea ce priveste cota de piata valorica, Salamul de Sibiu produs de Agricola Bacau detine 35,7% din segment, conform MEMRB Romania.

Agricola Bacau este unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania si principalul exportator din aceasta categorie. In anul 2009 Agricola Bacau a inregistrat o crestere cantitativa a vanzarilor de carne de pui de 23%, fata de anul anterior si o crestere valorica de 30%. Cumulat, in 2009 Agricola Bacau a avut o cota de piata de 11%, in crestere cu 2 procente fata de 2008.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content