FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola Bacau investeste 70.000 de euro in gama Rasfat la gratar

Agricola Bacau investeste 70.000 de euro in gama Rasfat la gratar

Agricola Bacau lanseaza o noua gama de produse refrigerate din carne de pasare - Rasfat la gratar, in urma unei investitii de aproximativ 70.000 de euro, oferind astfel romanilor o solutie rapida pentru organizarea unui gratar la iarba verde. 

 "Strategia Agricola Bacau pentru anul in curs vizeaza innoirea portofoliului de produse in acord cu necesitatile reale ale consumatorului. Rasfat la gratar este o gama noua, special creata pentru petrecerea timpului liber in anotimpul cald, disponibila in cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori - frigarui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocanele de pui - toate gata de pus pe gratar", a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA. 

Pprodusele Rasfat la gratar sunt lasate la macerat in condimentele, timp de sase ore, la o temperatura cuprinsa intre 0?si 4?C,.

Noua gama de produse este disponibila in retelele de tip supermarket si hypermarket, dar si in reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau..

In primul trimestru din 2010, categoria semipreparate si produse pre-gatite din carne, obtinute la fabrica Europrod, a  inregistrat o crestere in volum a vanzarilor cu 23% si o crestere valorica de 17,1%. Europrod este lider de piata in segmentul semipreparate din carne, cu o cota volumica 34% (sursa: MEMRB Romania).

La nivelul Grupului,  Agricola Bacau si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marja neta de 3,5 - 4%, in conditiile in care piata va accepta inevitabilele cresteri ale preturilor.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content