FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agricola Bacau are un nou director la divizia de semipreparate

Agricola Bacau are un nou director la divizia de semipreparate

Lucica Benedic este, incepand cu aceasta saptamana, noul director general al companiei Europrod Bacau, firma din cadrul Grupului Agricola specializata în semipreparate din carne si produse tip ready-meal din carne si vegetale.

„Obiectivele mele legate de Eurorpod vizeaza în primul rând dezvoltarea business-ului si generarea de profit”, a declarat, intr-un comunicat, Lucica Benedic.

Noul director al Europrod este economist de profesie, are un master în contabilitate si informatica de gestiune si urmeaza în prezent cursurile de management CODECS - The Open University.

In ultimii doi ani, Lucica Benedic a ocupat functia de sef al Departamentului Controlling din cadrul Agricola Bacau, înfiintat în vederea construirii si implementarii unui model unic de raportare pe fiecare linie de bussines.
De asemenea, Lucica Benedic a avut atributii de monitorizare a performantei fiecarei companii din Grupul Agricola, analiza rezultatelor obtinute si raportarea acestora catre echipa de management executiv..

Anterior, între anii 2006 - 2010, Lucica Benedic a ocupat pozitia de administrator de costuri si gestiuni în cadrul departamentului de vânzari al Agricola Bacau.

Totodata, Adunarea Generala a Actionarilor companiei Agricola International a reinvestit Consiliul de Administratie cu un nou mandat de patru ani. De asemenea, a fost reconfirmat si boardul  excecutiv al companiei pentru inca un mandat, in formula Grigore Horoi – presedinte si director general, Tatiana Cimpoesu – vicepresedinte si director pe Linia de Business Carne Pasare, respectiv Gheorghe Covrig - director economic.

Agricola a avut anul trecut o cota cumulata de 19% pe segmentul de piata semipreparate si produse tip ready-meal, ocupand pozitia de lider în categorie. De asemenea, în 2011 fata de 2010 vanzarile de semipreparate au crescut cu 11% în volum, respectiv cu 19% în valoare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content