FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Agentia fondata de Marius Caluian a inceput auditul retailului din Republica Moldova

Agentia fondata de Marius Caluian a inceput auditul retailului din Republica Moldova

Market Vector, compania de cercetare de piata fondata de Marius Caluian, fostul director general al MEMRB Romania, a inceput operatiunile continue de retail audit in Republica Moldova. Caluian planifica extinderea companiei sale si in Romania, unde vrea sa demareze operatiunile in luna martie anul viitor.

“In noiembrie 2012, Market Vector incepe operatiunea de retail audit in Republica Moldova, pe un panel de aproximativ 900 de puncte de vanzare (retail si horeca). Monitorizarea categoriilor se va efectua lunar”, a precizat Marius Caluian, Managing Partner al Market Vector. El a mai spus ca Market Vector a fost prima companie de research care a efectuat un recensamant complet al magazinelor de pe aceasta piata, fiind atinse toate localitatile si satele in care exista puncte de vanzare pentru categoriile monitorizate.

In primavara acestui an, Marius Caluian a finalizat colaborarea cu compania de cercetare Nielsen Romania, unde ocupa functia de Client Service Director, pentru a lansa propriul business pe piata de research. El a lansat Market Vector cu o echipa formata din 15 persoane, care in prezent numara 35 de oameni.
Marius Caluian a intrat in compania Nielsen Romania pe pozitia de Client Service Director - Retail Measurement Services - odata cu preluarea companiei MEMRB de catre Nielsen printr-o tranzactie derulata la nivel international in februarie 2011. Anterior, el a condus timp de 13 ani compania MEMRB Romania si Republica Moldova, liderul de la acea vreme a pietei de retail tracking din cele doua tari, avand in subordine o echipa de 300 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content