FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Afacerile Vascar, in crestere cu 25% in primul semestru

Afacerile Vascar, in crestere cu 25% in primul semestru

Producatorul de preparate si conserve din carne Vascar a realizat, in primele sase luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 26,13 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut, in conditiile in care piata de profil a inregistrat o contractie.

Segmentul de retail al companiei, care insumeaza un total de 15 magazine in Moldova, a avut o crestere a cifrei de afaceri de 2,4% in conditiile in care compania a inchis un numar de 4 magazine nerentabile.

"Consideram ca rezultatele sunt bune, in concordanta cu obiectivele stabilite pentru anul 2012, in conditiile unei situatii economice dificile la nivelul Uniunii Europene. Compania are in derulare in perioada 2012-2013 un program de investitii constand in extinderea sectiei de ambalare, achizitionarea de utilaje tehnologice si de frig si modernizarea parcului auto, program in valoare de 1 milion de euro", a declarat, intr-un comunicat, directorul general Vascar, Gabriela Ciuburciu.

Compania Vascar din Vaslui a fost infiintata in 1991 prin preluarea activelor fostei  "Industria Carnii".Compania produce si livreaza carne transata, semipreparate si preparate din carne, conserve din carne si mixte, mancaruri la cutie si pateuri.

Gama de produse Vascar cuprinde peste 35 de sortimente de conserve si 130 de sortimente de preparate din carne. Din categoria conservelor fac parte pateurile de ficat, conservele cu carne, mancarurile de fasole, ciorbele la cutie, sarmalutele cu carne de porc si vita în foi de varza, mancarurile cu legume si carne.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content