FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Afacerile Danone Romania, au crescut cu peste 5% in 2011

Afacerile Danone Romania, au crescut cu peste 5% in 2011

Cifra de afaceri a Danone Romania a crescut anul trecut cu 5,7 % fata de 2010, la 503 milioane de lei (118,6 milioane euro).

“Danone se considera producatorul de iaurt preferat de catre romani. De 15 ani pe masa romanilor se afla zilnic marci binecunoscute de lactate: Activia, Nutriday, Cremosso, Danonino, Actimel, sau Casa Buna. Suntem mandri ca 90% din produsele comercializate sunt fabricate aici, la Bucuresti, in una dintre cele mai moderne fabrici de lactate. (...) Cresterea din 2011 reflecta nu doar performanta, ci si eforturile noastre continue de dezvoltare, investitiile in modernizare, extinderea pe noi canale de distributie, abordarea eficienta a pietei in contextul economic actual, precum si diversificarea permanenta a portofoliului de produse”, a declarat, intr-un comunicat, Dieter Schulz, directorul general Danone pentru Europa Centrala si de Sud.

Potrivit directoului general al producatorului de lactate, prioritatea Danone pentru anul acesta ramane sustinerea consumului de produse lactate, in conditiile in care, comparativ cu alte tari europene, in Romania consumul de produse lactate este foarte scazut, de aceea piata romaneasca are un potential urias de crestere.

Danone este lider de piata in categoria produse lactate proaspete, cu opt branduri si peste 80 de referinte de produs, care se adreseaza tuturor categoriilor.

Compania are in prezent 574 angajati, iar echipa logistica de 164 de oameni, alocata noului joint-venture, livreaza zilnic pe piata peste 1,5 milioane de produse Danone.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content