FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Adrian Nicolaescu, numit Director de Marketing la Mega Image

Adrian Nicolaescu, numit Director de Marketing la Mega Image

Adrian Nicolaescu, fostul director de marketing al producatorului de mezeluri Caroli Foods, s-a alaturat echipei Mega Image la inceputul lunii februarie, preluand conducerea departamentului de marketing – o pozitie nou creata in board-ul companiei.

In noua pozitie, Adrian Nicolaescu va fi responsabil de definirea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare ale companiei, alaturi de coordonarea activitatilor de comunicare directa cu consumatorii si activitatile de relatii publice.
Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, el a ocupat in ultimii 6 ani functia de Director Executiv de Marketing in cadrul Caroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, unde a coordonat cu succes activitatile de marketing si comunicare corporate si de brand. 

Pe tot parcursul profesional, Adrian Nicolaescu a fost implicat direct in activitati de crestere a performantei de brand, de dezvoltare si organizare de campanii pentru consumatori, dezvoltarea de noi produse si rebranding, crearea de portofolii de strategie si category management. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, Adrian si-a consolidat cariera in cadrul unor companii de renume (Devin Bulgaria, Red Bull Romania, Bulgaria,Albania, Unilever si Beiersdorf), unde a  detinut diverse functii in departamentele de marketing, coordonand echipe multifunctionale.

„Din noua functie, imi propun sa contribui vizibil si semnificativ la dezvoltarea si consolidarea Mega Image pe piata din Romania, precum si a relatiei cu consumatorii, tinand cont permanent de asteptarile pe care acestia le au. Viziunea noastra va fi foarte clara in directia experientei pe care vrem sa o oferim consumatorilor in supermarketurile Mega Image,” a afirmat Adrian Nicolaescu.

Cu  296 de magazine operationale la finele lui 2013 sub brandurile Mega Image, Shop&Go si AB Cool Food si vanzari anuale de aproape 400 mil. euro, Mega Image Romania este cel mai mare operator supermarketuri din Capitala si de pe piata locala si cel mai expansiv retailer din Bucuresti.
„Evolutia Mega Image in ultimii ani a fost intr-o directie pozitiva, care ne-a adus in pozitia de top in randul lanturilor de supermarket din Romania. Numirea lui Adrian Nicolaescu in functia de director de marketing face parte din planurile noastre de a sustine mai departe dezvoltarea Mega Image printr-o abordare strategica a relatiei cu consumatorii. Adrian vine cu o experienta valoroasa care va conta foarte mult in ceea ce va realiza din noua functie,” a declarat Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content