FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Adrian Comaneci de la Contrast Consulting, numit CFO la Mars Romania

Adrian Comaneci de la Contrast Consulting, numit CFO la Mars Romania

Adrian Comaneci, fost Senior Project Manager in cadrul companiei de consultanta in management si strategie Contrast Management Consulting, a fost numit CFO la compania Mars Romania incepand cu luna ianuarie 2014.

Adrian Comaneci are o experienta de peste 5 ani in consultanta in management, acumulata in cadrul companiei Contrast Management Consulting Romania. Inainte de a se alatura echipei Contrast, el a lucrat timp de 5 ani in domeniul FMCG, cea mai mare parte in cadrul companiei Procter&Gamble, unde a detinut functiile de Senior Brand Financial Analyst pentru segmentul de Health&Beauty Care si Customer Teams Finance Manager pentru afacerile P&G din Romania si Moldova. In aceasta calitate, el a contribuit la lansarile de produse din segmentul Health&Beauty Care pe pietele din Balcani, la stabilirea si implementarea planurilor anuale de afaceri cu marile retele comerciale, precum si la stabilirea si gestionarea bugetelor de investitii ale companiei. Adrian Comaneci este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiind licentiat in Finante si Burse de Valori.

Mars Romania este unul dintre cei mai mari jucatori activi pe piata FMCG si detine in portofoliu branduri precum Mars, Twix, Snickers, Bounty, M&M (in categoria ciocolatei) si Whiskas, Pedigree (in categoria hranei pentru animale).
Compania a raportat o cifra de afaceri de aproape 184 mil. lei pentru anul 2012.

Mars detine si compania Wrigley din anul 2008, insa dupa preluare in Romania nu a existat nicio schimbare in modul de functionare a celor doua business-uri.
Cele doua companii au continuat sa opereze pe piata din Romania ca doua entitati separate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content