FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Actiune Selgros: Impreuna pentru un aer mai curat

Actiune Selgros: Impreuna pentru un aer mai curat

Selgros sigla noapteSelgros Cash & Carry va organiza sambata, 15 mai, in parcul Tribunalului Sector 4, din Bucuresti, actiunea „Impreuna pentru un Bucuresti mai curat”. Aceasta are ca scop ecologizarea parcului, vopsirea bancilor si reconditionarea spatiilor de joaca. Echipa magazinului Selgros din Berceni doreste sa se implice activ in infrumusetarea orasului si sa sensibilizeze comunitatea locala in legatura cu problemele de mediu.

Participanti la actiunea de mediu vor fi 40 de angajati ai magazinului Selgros Berceni si 20 de copii al centrului de zi „Eu si prietenii mei”.
Actiunea se bucura de participarea Primariei Sectorului 4, care sprijina initiativa Selgros. Dup? terminarea actiunii, toti participantii sunt invitati la un picnic la locul de desfasurare a actiunii.
„Impreun? pentru un aer mai curat” face parte din programul de evenimente de responsabilitate sociala corporativa al companiei Selgros Cash & Carry, initiate inca din 2004. Acestea vor continua si pe parcursul acestui an.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content