FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Actionarii Vel Pitar au infiintat firma Terrabisco, cu Liviu Sfrija la conducere

Actionarii Vel Pitar au infiintat firma Terrabisco, cu Liviu Sfrija la conducere

Actionarii Vel Pitar au infiintat firma Terrabisco, in portofoliul careia intra toate produsele ambalate ale Vel Pitar cu termen de valabilitate de minim 60 de zile (patiserie, prajituri, cozonaci, biscuiti, covrigei si alte produse sarate si dulci). Vel Pitar ramane astfel cu core-business-ul grupului - productia si vanzarea de paine - noua companie urmand sa dezvolte puternic portofoliul de dulciuri si produse sarate ambalate prin lansari noi pe piata si relansari.

La conducerea Terrabisco se afla Liviu Sfrija, fostul director general al Henkel Romania. El si-a format deja o echipa de 31 de oameni care va lansa pe piata primele noutati din portofoliu pana la finalul lunii martie.
“Scopul nostru este sa redefinim multe segmente de piata. De exemplu, sunt categorii create prin actiunile unor jucatori mari de talie internationala si care nu sunt legate neaparat de specificul consumului local. Noi nu avem limite impuse de actionari in modul de abordare a inovatiei, suntem liberi sa facem inovatii care sa raspunda nevoilor si dorintelor consumatorilor. Pentru ca, pana la urma, consumatorii sunt cei care definesc categoriile in piata”, a declarat Liviu Sfrija in cadrul interviului cu Magazinul Progresiv, publicat in numarul de martie al revistei.

Cititi aici interviul integral cu Liviu Sfrija pentru a afla care sunt planurile companiei Terrabisco pentru primul an operational.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content